Kategorier
Allmänt

Rusta och matcha är modellen som håller i längden

Rusta och matcha är en utarbetad metod som håller för att du ska kunna hitta din plats på arbetsmarknaden och få en sysselsättning som passar dig helt perfekt.

När du varit sjukskriven länge eller sökt arbete år ut och år in utan bra resultat är det inte helt omöjligt att du kan få gå en rond med rusta och matcha. De är specialister på att hitta rätt sak för dig. I samtal kartlägger ni tillsammans vad som skulle passa dig bäst att göra i ditt framtida yrkesliv.

Rusta och matcha är ett samarbetande organ till Arbetsförmedlingen och det är därför du först måste vända dig till dem för att få lov att få hjälp av rusta och matcha för att hitta rätt i livet. Det kanske inte är meningen att du ska söka arbete alls just nu. Du kanske har slirat in på helt fel bana.

Rusta och matcha gör dig medveten om dina val

Tack vare rusta och matcha kan du bli medveten om vad du egentligen behöver. Det kan vara att gå en utbildning där din talang och dina förmågor kan komma till nytta på precis rätt sätt. Lite som att gå till en syokonsulent i skolan, men det här är så mycket bättre.

Här är det tal om att samarbeta för att nå rätt resultat. Du sitter tillsammans med en av coacherna och får hjälp med att lära dig grundläggande data, fylla i CV, få yrkesvägledning och studievägledning. Utöver det finns det motiverande samtal och träning på hur du ska agera vid intervjuer.