Om oss

Vi som skapat den här sidan är samtliga företagare och vi driver våra verksamheter i olika svenska städer – men även mot en internationell marknad. Vi har gemensamt i att vi älskar företagande och att vi vigt våra liv åt att bygga upp egna verksamheter. Det har också burit frukt: många av oss har tagit nya steg och är idag inne på den fjärde, femte eller sjätte verksamheten. Varje ny resa är lika rolig!

Målet med den här sidan är att skapa bättre förutsättningar för dig. Drömmer du om att starta eget? Drömmer du om att ta nästa steg? Har du kört fast i ditt företag och vill ha hjälp för att komma vidare? Här ska vi samla all vår erfarenhet och ge tips om allt från ekonomi, marknadsföring, olika tips samt skriva om vilka saker du ska undvika. Vi har gjort alla fel som går att göra – och du ska inte behöva kliva ner i samma klaver. Det är vårt mål.

Samtidigt: man lär sig av misstagen. Att vara företagare handlar om att våga spänna bågen, sikta mot stjärnorna och ta risker. Man får göra misstag och det är möjligt att kliva upp på hästryggen igen. Det, om något, är vi levande bevis på.

Hoppas du ska trivas på den här sidan och att du kommer att hitta tankar, tips och idéer som du kan implementera i din egen verksamhet. Välkommen!