Kategorier
Bygg & Renovering

Renovera kontoret med enkla medel

Hur fungerar det på ert kontor? Finns arbetsglädjen hos de anställda, ges de rätt förutsättningar för att genomföra bästa möjliga jobb och finns det någonting som kan bli bättre? Som företagare finns det nästan alltid viss förbättringspotential inom de lokaler man huserar i och det finns nästan alltid skruvar att dra åt vad gäller arbetsmiljö och trivsel.

En fråga som ofta blir sidsteppad handlar om inredningen. Hur det ser ut på kontoret påverkar i allra högsta grad prestationen hos de anställda. Genom att renovera kontoret kan man skapa helt nya förutsättningar, öka trivselfaktorn och därigenom också komma att nå bättre resultat.

Dyrt? Allt beror givetvis på hur man renoverar. Genom att anlita en målerifirma i Stockholm kan man skapa en enorm förändring – utan att det kostar så mycket pengar. På samma sätt som en målare i Stockholm kan anlitas för att förändra interiören i en privatpersons bostad kan samme målare skapa ett helt nytt uttryck på ett kontor.

Anlita en målare i Stockholm och skapa ett nytt kontor

De flesta kontor i Stockholm är, så att säga, arvegods. Man tar över ett befintligt kontor som företag och man gör detta primärt av två skäl. Antingen går det så pass bra att man måste anställa fler och därigenom också ha större lokaler – eller också sker det motsatta där man kanske måste skaffa ett mindre kontor och sänka de omkostnader man har. Det är en del av spelreglerna som företag i Stockholm.

Men, det man ärver måste inte hållas intakt. Ett företag kan nästan alltid – givetvis med fastighetsägarens tillstånd och goda minne – sätta sin egen prägel på den yta man hyr. Vilket konkret kan visa sig genom att man exempelvis bygger upp ytor som ligger mer i linje med hur den egna verksamheten ser ut – hur många anställda, hur många bord behövs, finns ett behov av mer öppna ytor och kan exempelvis en konferensrum skapas på något sätt? Därtill så vill man även skapa en röd tråd som löper från inredningen till det varumärke man bygger. Har man exempelvis en logotyp och profilkläder som är röda så vill man inte husera i en lokal som är målad i gult eller blått: där vill man fånga upp det röda och skapa en igenkänning hos besökare, affärspartners och exempelvis potentiella investerare.

Det är en viktig del av att bygga ett varumärke. Folk ska känna igen sig när man ser ett företags logotyp eller gör ett besök i deras lokaler. Genom att anlita en målare i Stockholm så kan man på ett smakfullt sätt ge kunderna – och de anställda – en hemtrevlig och igenkännande känsla. Den röda tråden är viktig och här kan den skapas genom en målare i Stockholm och där exempelvis möbler, textilier och övrig interiör fångar upp de färger man som företag valt att luta sig mot.