Kategorier
Säkerhet

Ett fungerande företag behöver en fungerande porttelefon

Ett företag ska naturligtvis ha en fungerande porttelefon för att ge ett bra första intryck. Inget är nämligen mer frustrerande för en kund än att inte ens kunna ta sig in genom porten.

Som företagare vet du säkert redan att det gäller att lägga ned krut även på de delar av företaget som inte är direkt kopplade till själva verksamheten. Det gäller grafiskt material, PR, kontorsinredningar och allt sådant som sänder signaler till potentiella kunder om vilken typ av företag ni är. Både vad ni arbetar med och hur ni sköter ert arbete och era affärer. Att ha ett välsmort system på plats för både porttelefon och andra delar i passersystemet är en självklarhet om företaget ska ge kunderna det första intryck alla inblandade förtjänar. För många kunder är tiden knapp. De ska inte behöva stå och svära över att inte kunna få kontakt över porttelefonen för att bli insläppta.

Så skyddar du ditt företag med porttelefon

Att det är särskilt viktigt med porttelefon för företag handlar dessutom inte bara om kundrelationer, utan även om säkerhet. Kanske har du värdefull utrustning eller annan lagerhållning. Kanske arbetar företaget med känsliga ärenden som kräver sekretess. Det kan finnas många anledningar till att ett företag behöver hålla stenkoll på vem som rör sig i huset. Redan vid första entrén nere vid gatan behöver du kunna begränsa vilka som har tillgång till trapphuset. En bra porttelefon gör så att buset stannar där ute, och att kunderna kan komma in.