Om oss

Global företagsutveckling är utbildningsföretaget som ger en personlig utbildning till användaren. Företaget har 20+ erfarenhet av utbildning inom främst Microsofts programvaror, som Excel, Word, Outlook, Lync, OneDrive, OneNote etc. Projekt och hantering av projekt är ett kompetensområde till inom Global företagsutveckling.

Global företagsutvecklings värdeord:
 Erfarenhet
 Trygghet
 Tillit

Global företagsutvecklings mission:
 Du har ett problem, vi har en lösning.

Anders Gerward

Anders Gerward

Anders Gerward, Linkedin
Microsoft specialisten

Anders Gerward är en expert på Microsoft Office både i molnet med Office 365 som en traditionell installation med alla de ingående programmen som Excel, Word, Outlook, Lync, OneDrive, OneNote etc.
Tycker att det är spännande och uppmuntrande att få lösa kundernas problem. En nöjd kund är det bästa som finns!

Med sin långa erfarenhet från olika kundkontakter i många branscher, och många år i byggnadsindustrin i Sverige och utomlands, är ett stort stöd i problemlösningen och stödet till kunderna.

Från byggbranschen, som är duktiga på att driva projekt, har Anders fått en bra grund för att även arbeta med hantering och genomförande av projekt. Verktyget för att styra, leda och rapportera projektet är Microsoft Project.

Utbildning och erfarenheter i detalj hänvisas till Linkedin,   Linkedin

Kunder

– Alps Electronic AB
– DC Utbildning
– Edument Training

– Effectus But Different
– Esso Norge AS
– ExxonMobil Corporation
– Fiedler & Lunggren 
– Friluftsfrämjandet
– Högskolan Kristianstad
– Idrottsmuseet, Malmö kommun
– IHM Business School

– InfoMediaTech
– Informator Utbildning Sverige 
– Jordbruksverket, Alnarp
– Lernia Utbildning
– Lunds Universitet
– Länsförsäkringar 
– Malmö Högskola
– Malmö stad
– Mima Institutet
– MVB Syd 
– Knowledgegroup AS

– Kraftringen
Orkla Foods Sverige
– Probi
– Region Skåne
– Sandvik
– Sony Mobile Communication

– Tandvården i Anderslöv
– Toyota Industial Equipment 
– Vatttenfall PowerConsultant
– Vestas Northern Europe AS
– Volvo Construction Equipment 
– Volvo Finance

Historia

Global företagsutveckling startades 1992 av Anders Gerward. Uppdragen var till stor del inom PC användning, IT kunskap med grundläggande utbildningar inom Microsoft Office.

Anders berättar: Innan starten av Global företagsutveckling arbetade jag inom byggnadsindustrin. Lärde mig det hårda livet som arbetsledare ute på byggarbetsplatser. Skapade kalkyler och fick se hur de kunde användas i den vidare processen med anbud, produktionsunderlag, tidplaner och budget. Arbetade också med att ta fram tidplaner för både små och stora utlandsprojekt. Planeringsarbetet bestod av att följa upp tidplaner samt att styra byggprojektet. Under denna period lade jag grunden för mina kunskaper om projektmetodik och att arbeta med projekt.

Jag har också arbetat med att systemera och implementera nya IT-system inom förrådsverksamhet. Hur kan en användare med synen ”så har det alltid varit – så skall det förbliva”, övertygas om fördelarna av ett nytt IT-system?

Företaget har utvecklats med nya produkter och fördjupad kompetens inom Microsoft Office med Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook, Lync, OneNote, OneDrive, Publisher, Visio, Project samt att hantera projekt.

Global företagsutveckling levererar idag främst kundanpassad utbildning. Med vår mission, ”Du har ett problem, vi har lösningen”, löser vi kundens behov och problem i våra kundanpassade utbildningar.

Global företagsutveckling samarbetar ofta med andra företag och konsulter i nätverk, för att kunna erbjuda heltäckande problemlösningar av hög kvalité.

Sedan 2005 har vi ett mycket nära samarbete med konsultföretaget SMYGE KONSULT, med att främst leverera vårt utbildningskoncept 90minutes. 90minutes är ett modul anpassat utbildningskoncept.